Pamela Anderson se udala šesti put: Očekuje bebu?

Piše: Redakcija

Bivša zvijezda hit serije iz 90-ih ‘Spasilačka služba’, 53-godišnja glumica Pamela Andersonpokazala je da ne odustaje od ljubavi usprskos brojnim ljubavnim brodolomima koje je doživjela. Samo godinu dana nakon što je okončala brak koji je trajao 12 dana, ponovno je stala pred oltar, a sudbonosno ‘da’ ovog puta je izgovorila na Badnjak prošle godine svom tjelohranitelju Danu Hayhurstu u kojeg se zaljubila tokom karantene, prenosi Daily Mail.

Bivšoj Playboyevoj zečici ovo je šesti brak, a suprug i ona istaknuli su kako su zaljubljeni preko ušiju.

-Upravo sam ondje gdje trebam biti, u naručju muškarca koji me voli – rekla je Pamela.

Svečanu ceremoniju par je organizirao u Pamelinoj rodnoj Kanadi, a ona je otkrila kako je vjenčanje bilo tradicionalno, no nisu imali goste, čak ni porodice ni prijatelje, zbog pandemije Corona virusa.

Rekla je kako nije čudno da su se tako brzo zaljubili i odlučili na brak.

-Ova godina bila je kao pseća, kao da smo sedam godina zajedno – kazala je.

Pamela je na ceremoniji zablistala u bijeloj vjenčanici vintage stila i dugačkog vela, koja je naglasila njezine bujne obline. Objavljeno je i nekoliko fotografija s vjenčanja, koje možete pogledati OVDJE.

Nadamo se da će joj šesta sreća potrajati puno duže.

No, ni 24 sata nakon objave vijesti da je još jednom prošetala do oltara, mediji pišu da je slavna Pam u blaženom stanju. Prema riječima bliskih izvora glumice, trudnoću nije planirala, ali je sretna što se dogodila.

-Nije više u cvatu mladosti pa nije ni planirala još jedno dijete. Uvijek je govorila da je dvoje djece idealan broj za nju. No, sretna je, zaljubljena i veseli se što će ponovno prolaziti kroz sve faze majčinstva – rekao je izvor.

Izvor: Story

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti