Preminula glumica iz „Resident Evila“

Piše: Redakcija

Jeanette Maus, mnogima najpoznatija po ulozi u igri „Resident Evil 8“, umrla je u 39. godini nakon borbe s rakom debelog crijeva.

Dobila je dobila brojne pohvale za ulogu u igri „Resident Evil 8“: „Village“, u kojoj je svojom glumom oživjela nekoliko likova.

Maus, koja je bila i učiteljica glume, također je patila od Crohnove bolesti, vrste upalne bolesti crijeva, a rak debelog crijeva dijagnosticiran joj je osam mjeseci prije smrti. Preminula je u nedjelju, a njezin zaručnik Dusty Warren oprostio se od nje na Facebooku.

-Zaista sam tužan, ali jako sam ponosan na nju. Borila se gracioznošću i optimizmom, nadahnjujući sebe, a siguran sam i mnoge od vas – napisao je.

Osim po ulozi u hit franšizi, Maus je bila poznata i po glumi u filmovima kao što su My Effortless Brilliance i Your Sister’s Sister.

Počast joj je odala i dramska škola Johna Rosenfelda u zapadnom Hollywoodu u kojoj je držala nastavu glume, a od nje su se oprostili i brojni fanovi na društvenim mrežama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti