Zvijezda „50 nijansi sive“ u problemu, mora do kraja života ići na terapije

Piše: Redakcija

Dakota Johnson američka glumica, otkrila je da se od 14. godine bori sa depresijom i da godinama unazad ide na psihoterapije. Naime, zvijezda “50 nijansi sive” je gostovala kod koleginice Drew Barrymore (45), kojoj je rekla da će do kraja života ići na terapije.

-Ići ću sigurno do kraja života. Morat ću, ali to je dobro jer zapravo nikad ne prestajemo učiti kako biti ljudi. Meni psihoterapije zaista pomažu i zahvalna sam na tome. Sretna sam i što me okružuju ljudi koji me podstiču da govorim o svojim problemima i da se otvorim – ispričala je glumica.

Rekla je da je poseban izazov za nju bio period karantina, tokom kog je učestvovala u onlajn predavanjima psihologije, kako bi se lakše nosila sa svojim problemima u novonastalim okolnostima.

Izvor: Telegraf

Priredila: Dž.S

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti