Nakon što je šokirala sve novim izgledom, Demi Moore objasnila šta joj se desilo s licem

Piše: Redakcija

Poznata glumica Demi Moore je na modnoj reviji kuće Fendi šokirala sve. Demi je izgledala neprepoznatljivo, pa su je mnogi optužili da je pretjerala s filerima. Nos je bio znatno manji nego inače, a jagodice su bile upadljive. Rijetki su oni koji su komentirali njeno elegantno crno odijelo od satena u kojem je prošetala pistom.

Samo dan kasnije Demi je gostovala u onlajn emisiji ‘No Filter with Naomi’ i u razgovoru sa modelom Naomi Campbell (50) izgledala potpuno prirodno. Tako je ona brže-bolje pokušala da demantuje sve one koji su tvrdili da je imala neke korekcije na licu.

Mnogi estetski hirurzi su nakon revije izjavili da je jasno da je Moore pretjerala s hijaluronskim filerima i face- liftingom.

Na sve to, Demi i dalje negira estetske operacije objavom fotografija na Instagramu.

-Priprema kože prije šoua – napisala je. Sa sheet maskom na licu, aludirajući na to da je tajna njenog mladalačkog izgleda u njezi kože.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Izvor: Nova

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti