Zaručila se pjevačica Kylie Minogue

Piše: Redakcija

Pjevačica Kylie Minogue (52) zaručila se za Paula Solomonsa (46), kreativnog direktora časopisa GQ, s kojim izlazi od 2018. godine.

To je slučajno otkrila glumica Billie Piper (38), u intervjuu za britansko izdanje magazina Elle, objavljenom u četvrtak.

Mediji su kontaktirali Solomonosovu maćehu Gloriu, koja je s njegovim ocem Markom u braku 41 godinu. Gloria nije znala da se Piper izlanula o zarukama, ali je rekla da je upoznala Kylie i da joj se sviđa.

– Jako je draga i oduševljena sam što su zaručeni. To je vrlo uzbudljivo, ali nažalost, ne mogu vam ništa više reći jer sam zamoljena da to ne radim. Poštujem svoga sina i previše poštujem Kylie da bih išta više otkrila’ –  rekla je Gloria i dodala kako ne zna ni kada će se ni gdje održati vjenčanje.

Paul je rođen u Južnom Walesu, u gradu Caerphillyju. Diplomirao je grafički dizajn 1999. Ranije je radio u ženskom magazinu Marie Claire, a direktor je vlastite kompanije Paul Solomons Design LTD.

2016. godine zaručila se sa tada 28. godišnjim britanskim producentom i glumcem Joshuom Sasseom s kojim je bila u vezi samo šest mjeseci. Veza je burno okončana godinu kasnije, zbog čega je Kylie bila shrvana.

Priredila: E.Dž.

Pročitajte još