Izmamit će vam osmijeh: Ivana Selakov objavila neodoljiv video kćerkice

Piše: I.J.

Pjevačica Ivana Selakov s pratiteljima je podijelila video kćerkice Krune kako pleše uz svoju omiljenu pjesmicu.

„I tako u krug… Da li i vaši klinci đuskaju uz „A ram sam sam“ pjesmicu?“ – napisala je Selakov ispod videa i nasmijala sve.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Selakov (@selakov)

„Šećerak, ma biće ona umjetnica, vidi se, sva je u pokretima, živahna, možda balerina“, „Toliko smo đuskali da su svi naučili i pjesmu i koreografiju“, „Svaki dan, samo ta se pjesma traži“, „Naša bebica zaspi jedino ako joj otpjevamo A ram sam sam“ – samo su neki od komentara mama koje prolaze kroz ove slatke muke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Selakov (@selakov)

Podsjećamo, Ivana i njen partner Predrag kćerku su dobili pomoću medicinski potpomognute oplodnje, a poznata pjevačica je u jednom od intervjua koji je dala za naš magazin otkrila zbog čega su se odlučili na ovaj korak.

-Presretna sam što sam nakon deset godina veze u drugom stanju. Mislim da je pravo vrijeme i trenutak, iako smo Peđa i ja to željeli i ranije, ali sada su se sve kockice složile i drago mi je što je potpomognuta oplodnja uspjela iz prvog puta.  Odlučila sam se za to prije svega zbog mojih godina i zbog toga što nemam više šta da čekam – rekla je ona tada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti