Kim Kardashian iznenadila: S kim će za Valentinovo

Piše: Redakcija

Kim Kardashian planira proslavu Valentinova s djecom i ostalim članovima porodice, ali bez (još uvijek) supruga Kanyea Westa s kojim navodno više uopće ne komunicira.

Dok predstavlja modnu ediciju uoči Dana zaljubljenih, mediji se više bave time s kim će provesti sutrašnji dan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Neki izvori tvrde kako će ovih dana 40-godišnja reality zvijezda podnijeti zahtjev za razvodom braka, a 43-godišnji slavni reper nedavno je odnio svojih 500 pari tenisica iz njihove kuće u Los Angelesu.

-Kim je super i fokusirana je na budućnost – tvrde izvori iz njezinih bliskih krugova, a najromantičniji dan u godini provest će s četvero djece, sedmogodišnjom North, petogodišnjim Saintom, trogodišnjom Chicago i 21-mjesečnim Psalmom, te članovima klana Kardashian/Jenner.

O raspadu šestogodišnjeg Kimina i Kanyeva braka govori se od prošlog ljeta, a on nije nimalo oduševljen što će o tome biti govora i u završnoj sezoni reality showa „Keeping Up With the Kardashians” koja se počinje prikazivati u martu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

-Kardashiani žele otići s praskom, snimljeno je kako Kim govori o svojim bračnim problemima, ali svi koji su uključeni imaju obavezu držati jezik za zubima jer će završnica posljednje sezone biti na malim ekranima tek krajem 2021. godine – ustvrdio je jedan izvor.

Kim je angažirala poznatu davokaticu za razvode Lauru Wasser, čija je klijentica već bila. Laura ju je, naime, predstavljala u razvodu od drugog supruga Krisa Humpriesa za kojeg se udala 2011., razišli su se iste godine, a razvod je finaliziran 2013. godine.

Kim s djecom živi u kući površine gotovo 1500 četvornih metara u Hidden Hillsu, na području Los Angelesa. Kupili su je 2014. za 20 miliona dolara i potrošili još toliko tokom četverogodišnjeg preuređenja, a to veleljepno zdanje navodno sada vrijedi 60 miliona dolara.

Izvor: Slobodna Dalmacija

(M. K.)

Pročitajte još