Irina Shayk u žutom od glave do pete

Piše: Preuzeti tekst

Manekenka ni odlaske u trgovinu ne propušta za sređivanje od glave do pete te zaista iz dana u dan dokazuje zašto je jedno od najvećih lica modne industrije. Ruska manekenka Irina Shayk danas je jedna od najuspješnijih u svijetu. Snima reklame i nosi revije za najveće modne brendove, a paparazzi je često uslikaju u šetnji New Yorkom.

Iza nje je višegodišnja veza s Cristianom Ronaldom, navodna afera sa The Rockom koja nikada nije dokazana te propale zaruke i kćerka Lea De Seine s Bradleyjem Cooperom, a bivši par ostao je u prijateljskim odnosima upravo zbog malene. Posljednji muškarac s kojim su spajali Irinu bio je bogati trgovac umjetninama Vito Schnabel, no manekenka se posljednjih mjeseci uglavnom viđa sama ili u društvu kćerkice.

Sada su je paparazzi ponovno uslikali u šetnji s Leom, a pažnju je ukrala njezina žuta bundica koju su mnogi usporedili s kućnim ogrtačem.

&nbs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by StorageBlue (@storagebluetv)

p;

S njom je uskladila i žutu torbicu pa je sigurno bila najveća atrakcija na ulicama New Yorka. Manekenka ni odlaske u trgovinu ne propušta za sređivanje od glave do pete te zaista iz dana u dan dokazuje zašto je jedno od najvećih lica modne industrije.

Izvor: tabloid.rtl

(L.B)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti