U helankama i duksu, ponovo privlači pažnju

Piše: Redakcija

Glumica Priyanka Chopra smatra se jednom od najljepših u industriji, a 2000. je kući ponijela titulu Miss svijeta. A iako se može pohvaliti nevjerovatnom prirodnom ljepotom, i ona je dobivala razne komentare kako ni to nije dovoljno.

Naime, glumica je u svojoj knjizi “Unfinished” progovorila o trenutku kada joj je filmski redatelj izravno rekao da bi trebala otići pod nož i to odmah nakon što je s 18 godina postala najljepša žena svijeta.

– Nakon što smo nekoliko minuta razgovarali, pitao da se oko njega okrenem nekoliko puta. Dugo je vremena gledao u mene, a onda mi predložio da odem povećati grudi, srediti čeljust i povećati stražnjicu – napisala je. “‘Ako želiš biti glumica, morat ćeš srediti svoje proporcije'”, rekao mi je tada i predložio hirurga u Los Angelesu kojeg je poznavao. Moj menadžer se složio s njime. “Otišla sam iz njegovog ureda i osjećala se tako malom. ‘Je li zaista bio u u pravu kada je rekao da neću biti uspješna ako ne popravim sve što kaže?’, mislila sam si tada”, dodala je.

Ali pod nož ipak nije otišla. Danas je 38-godišnjakinja sretno udana za deset godna mlađeg pjevača Nicka Jonasa te je mnogi i dalje smatraju jednom od najljepših žena na svijetu.

Na posljednjim paparazo fotografijama glumicu vidimo u opuštenom izdanju u helankama i hoodie majici, bez šminke te s kosom u repu. Fotografi su je ulovili pri izlasku iz njenog doma u Londonu.

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Foto: Daily MailFoto: Daily Mail

Pročitajte još