Pjevačica uskoro postaje mama

Piše: Redakcija

Ellie Goulding, uskoro očekuje prvo dijete sa suprugom Casparom Joplingom. Pjevačica je u 30. sedmici trudnoće, te je kazala kako su za trudnoću saznali na prvu godišnjicu braka, dodajući da je to bilo veliko iznenađenje, prenosi Buzz Feed.

-Uzbuđena sam što ću postati majka, ali također, želim biti sigurna da nastavljam raditi. Jedva čekam povratak na turneju. Većinu dana sam u studiju, i uzbuđena sam zbog izazova. Bit će to potpuno novo iskustvo – rekla je za Vogue.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)


Slavni par u vezi je od 2016. godine, a sudbonosno “da” izgovorili su u augustu 2019. godine. Ceremonija vjenčanja održana je u York Minster katedrali u sjevernom Yorkshireu, a događaju su prisustvovale brojne poznate osobe.

Izvor:buzzfeed

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti