Šta Jelena Karleuša poklanja fanovima?

Piše: E.Dž.

Poznata srbijanska pjevačica Jelena Karleuša i ovaj je put u centru pažnje. Naime, na svojim Instagram storijima objavila je da časti fanove, a u  večeras u 20 sati će otkriti o kakvom poklonu je riječ.

Mnogi su znatiželjni i pitaju se šta će Jelena pokloniti svojim pratiteljima, jer nisu navikli na ovaj gest  od popularne pjevačice.

– Veliki pozdrav svima. Odlučila sam da vas obradujem i da napravim jedan super giveaway. O čemu je tačno riječ, saznajte  na mom profilu – ispričala je Karleuša na Instagram storiju.

Popularnu pjevačicu na Instagramu prati više od dva miliona ljudi, a mnogi se dive njenom modnom ukusu. Hoće li poklon biti neka njena skupa krpica ili ipak nešto drugo, ostaje da saznamo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti