Khloe Kardashian ismijavaju svi zbog stopala

Piše: Redakcija

Khloe Kardashian objavila je fotografiju na Instagramu, a mnogi su je ismijali zbog iste. Na jednoj od najčudnijih slika koje je rijaliti zvijezda objavila na Instagramu, pozirala je pored bazena u farmerkama i bež topu, no štikle su ovoga puta ukrale svu pažnju. Zbog ugla slikanja čini se kao da ima divovsko stopalo i prste, pa su priče o tome da je sve fotošopirala, nasmijale i samu rijaliti zvijezdu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ExtraTV (@extratv)


-Ne vjerujem, od srca se smijem. Te slike nastale su s kamerom koja namjerno pravi taj efekat produživanja. Što je objekat bliže kameri to će se stvari više izdužiti. I zato na nekim fotkama moji prsti i noge izgledaju nenormalno. Ne brinite se, i dalje imam normalnu veličinu ruku i nogu – rekla je Khloe.

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti