Ponosna mama: „Naša beba Lumi otisnula se u svijet prvim koracima“

Piše: I.J.

Ella Dvornik i Charles Pearce su s mlađom kćerkicom proživjeli najljepše trenutke koje su, preplavljeni emocijama, podijelili sa svojim pratiteljima na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

-Dani traju dugo, ali godine brzo prođu. Naša beba Lumi se otisnula u svijet prvim koracima danas, napisala je Dvornik u opisu videa.

Snimak djevojčicinih prvih koraka podijelio je i tata Charles, ne skrivajući emocije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)

-Prvi koraci su najvažnija metafora za sve što radimo u životu. Ponekad izađemo vani na svjetlo, ali se i brzo sakrijemo u mrak. Bio sam daleko od društvenih mreža neko vrijeme, stoga sam se malo borio kako bi se vratio takvom životu, objavljivanju, pisanju, nisam znao kako da napravim taj prvi korak. No, lijepo je dijeliti i biti društven. Gledajući Lumi kako radi svoje prve korake danas, to me podsjetilo da svi ponekad trebamo da nas netko pogura, da nam netko pruži ruku, da nas ohrabri i motivira. Uvijek je netko iza nas tko će nam podariti osmijeh, riječ ili ohrabrenje. Stoga, postoji li bolji način od povratka od onog s malim korakom. Hvala ti Lumi što si me na ovo podsjetila. Hodat ćemo zajedno uvijek i zauvijek, napisao je Charles.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Malena Lumi Wren nedavno je proslavila svoj prvi rođendan.

Pročitajte još