Fanovi nisu zadovoljni novim imidžom Šeherzade

Piše: E.Dž.

Jedna od najljepših i najpoznatijih turskih glumica  Berguzar Korel (38) iznenadila je fanove novim imidžom. Naime, prelijepa i zanosna glumica skratila je svoju kosu, a njeni fanovi nisu zadovoljni s tom odlukom.

Kosa je bila njen zaštitni znak, ali zbog potreba nove serije i uloge nije imala izbora. To je razočaralo njene fanove, jer je bila prepoznatljiva po svojoj bujnoj, dugoj kosi i nikako ne mogu da se naviknu na njen novi izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Berguzar Korel nazivana je “Turkinjom s najlepšom kosom”, a zahvaljujući prelijepoj, sjajnoj kosi zaradila je čitavo bogatstvo na reklamama za šampone.

Domaća publika je pamti po ulozi Šeherezade u seriji “1001 noć”, “Ezel” i “Časni ljudi“.

Ona je u braku sa glumcem Halitom Ergencom (51), a slavni turski glumački par  ponosni su roditelji dvojice sinova Alija i Hana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti