Sjedi na dvije stolice: Koga zavlači Jennifer Aniston?

Piše: Redakcija

Na ljubavnom planu poznatoj američkoj glumici Jennifer Aniston ponovo je krenulo. Kako se piše, sada sjedi na dvije stolice, a jednu od njih zauzima njena najveća  ljubav iz mladih dana  – Brad Pitt, dok je druga zauzeta misterioznim muškarcem. Pažnja joj jako prija, ali vješto krije sve ove navode.

Još od prošle godine i dodjele Oscara, javnost je ne prestaje spajati s bivšim suprugom Bradom Pittom.

-Opet su se ‘smuvali’ – rekao je anonimni izvor za strane medije, nakon što su Jenn i Brad viđeni kako se druže na setu njenog showa ‘The Morning Show’.  Uz to, kako se ističe, viđaju se u tajnosti i vikendima, i to najčešće u njenom domu. Drugi muškarac je u glumicin život ušao posredstvom prijatelja i kolega – Reese Witherspoon i Marka Duplassa.

-Rekla im je da se sada želi samo zabavljati i istražiti teritorij. Paše joj pažnja koju joj muškarci pokazuju – ističe izvor.

Iako se piše o dvostrukom ljubavnom životu, ističe se, kako hemija između Jennifer i Brada nikada nije nestala.

– Svaki put kada ga vidi, njeno se lice ozari. Slažu se bolje nego ikada, a on je puno otvoreniji otkako se razveo od Angeline. S druge strane, njen misteriozni muškarac ju je impresionirao ignoriranjem javnog života.

– Poznat je u svojoj industriji, ima puno novaca, ali ga Hollywood ne zanima. Ona, koja nije javno bila u vezi  otkako se rastala od Justina Therouxa trenutno uživa u ovome. Sviđa joj se što joj se udvaraju ova dva muškarca – zaključio je izvor.

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti