Dokaz da su godine samo broj: Sharon Stone oduševila izgledom

Piše: Redakcija

Sharon Stone je jučer napunila 63. godine, a samo par dana prije toga na Instagramu je objavila fotografiju u crnom kompletu “Dolce & Gabanna” i oduševila sve svojim izgledom. To što u 63. godini izgleda odlično, duguje vježbanju i zdravoj ishrani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)


-Moja tajna je da – nema tajne! Samo radim sve ono što mislim da treba da radim. Jedem pravilno, redovno spavam, vježbam i sretna sam. Imam divnu porodicu i dobre prijatelje. Biram sretne i dobre umjesto loših i nezdravih stvari” – rekla je Stoun u jednom intervjuu.

Prije dvije godine Sharon je za portugalski Vogue izjavila da su na početku karijere mnogi producenti mislili da nije dovoljno privlačna da bi se pojavljivala u filmovima, ali je priznala i da su njene fotografije u Playboyu pomogle da joj karijera krene uzlaznim tokom.

Izvor:nova

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti