Kad se pojave zajedno većina misli da su sin i mama, a ne muž i žena

Piše: Redakcija

AFP

Bivša Miss svijeta i glumica Priyanka Chopra ne skriva koliko je ludo zaljubljena u supruga, muzičara Nicka Jonasa. Podsjetimo, par je počeo izlaziti u maju 2017. godine, a dva mjeseca kasnije Nick je kleknuo za njen rođendan. Prvi spoj bila im je bejzbolska utakmica na Dodger Stadiumu. Prije nego je zaprosio zanosnu suprugu, Nick je zatvorio jednu trgovinu slavnog Tiffanyja u Londonu kako bi pronašao savršeni prsten za svoju partnericu koja je od njega starija čak 10 godina.

Iako je Priyanka prelijepa žena, javnost nije propustila šaliti se na račun velike razlike u godinama, pa se često moglo čuti kako muzičaru ona više izgleda kao mama, a manje kao supruga. Par se vjenčao u decembru u njenoj rodnoj Indiji, a raskošno slavlje trajalo je tri dana.

Par se tada našao na udaru kritika slavne udruge PETA zbog korištenja životinja poput slonova u ceremoniji, a Priyanka se i nekoliko puta presvlačila u raskošne haljine, pa je javnost komentirala kako su prerastrošni. O tom se vjenčanju tako pričalo više nego o onom princa Harryja i Meghan Markle, a zanimljivo, Priyanka i Meghan nekad su bile bliske prijateljice. No obzirom da jedna drugoj nisu bile na vjenčanjima, očigledno je kako su zahladile odnose.

Priyanka Chopra Style, Clothes, Outfits and Fashion • CelebMafia

Foto: CelebMafia

 

Foto: CelebFirst

Par je nedavno viđen u šetnji Londonom s roditeljima, a za razliku od Meghan i Harryja, ovaj par vodi puno mirniji život. Neko se vrijeme šuškalo i kako očekuju prinovu, no bile su to samo glasine. Izgleda li par doista kao mama i sin ili su to samo zlobni komentari internetskih trolova, procijenite sami.

Izvor: tabloid.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti