Katy Perry i Orlando Bloom s kćerkicom uživaju na Havajima

Piše: Preuzeti tekst

Američka pjevačica, 36-godišnja Katy Perry i osam godina stariji glumac Orlando Bloom ovih dana uživaju na plaži na Havajima sa šestomjesečnom kćerkicom Daisy Dove. Ponosni roditelji, koji su se zaručili na Valentinovo 2019. godine, sa svojim su prvim zajedničkim djetetom šetali po plaži i igrali se u moru. Nedavno je Orlando otkrio da kćerkici stalno pjeva pjesme u kojima se spominje ‘dad’ (tata) jer želi da to bude njena prva riječ.

“Majčinstvo je toliko izazovno i teško, ali istodobno je najveći blagoslov”, rekla je Katy koja se s ocem svoje mezimice prvobitno planirala vjenčati krajem 2019. godine, ali su to odgodili za prošlo ljeto, kada su bračne zavjete trebali izreći u Japanu. No tada je došlo do ponovne odgode zbog Katyne trudnoće i pandemije koronavirusa, a sada se šuška kako će navodno održati dva vjenčanja – jedno lokalno i jedno na nekoj posebnoj destinaciji.

Izvor: Story.hr

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti