Otkriveno šta je Trump izjavio o Meghan nakon intervjua

Piše: Redakcija

Donald Trump nije htio javno komentirati intervju Meghan Markle i princa Harryja jer se bojao “da će ga uništiti kao Piersa Morgana”, kaže njegov bivši saradnik Jason Miller.

Miller je gostujući u jednom podcastu rekao da je Trump umalo podijelio svoje mišljenje, no da je na kraju ipak zaključio da to nije dobra ideja.

-Kad sam jutros pričao s predsjednikom rekao je: „Da, ona nije dobra. Rekao sam to prije, ali sad svi vide. Ali ako kažeš išta negativno o njoj, uništit će te. Pogledaj Piersa“, prepričao je Miller Trumpove riječi.

Podsjećamo, britanski voditelj Piers Morgan dao je otkaz u emisiji Good Morning Britain jer su ga napadali zbog izjava o Meghan Markle.  Morgan je jedan od najpoznatijih Meghaninih hejtera, a u emisiji je otvoreno govorio da joj ne vjeruje ni riječ iz intervjua te napadao nju i Harryja zbog nepoštivanja monarhije. U jednom trenutku je otišao iz studija usred emisije, tokom rasprave s kolegom Alexom Clashom, a kasnije je obznanio da se u emisiju neće ni vraćati.

Ni Trump nije pretjeran obožavatelj Meghan Markle. “Nisam obožavatelj Meghan Markle. Također, želio bih reći još ovo, a to sigurno nije prvi put da to čuju: “Želim Harryju puno sreće s njom u braku jer će mu sigurno trebati”, rekao je 2020. na jednoj konferenciji za medije u Bijeloj kući.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vanessa Paquete (@britishmonarchy_duchesses_)

Godinu dana ranije navodno ju je nazvao “zločestom”, no to je kasnije opovrgnuo.
Izvor: Index.hr
(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti