Eva Longoria proslavila 46. rođendan

Piše: E.Dž.

Iako je Eva Longoria  sve bliža 50., godine su za nju samo broj, jer svaki dan izgleda sve bolje. Na svom Instagram profilu pohvalila se svojim “zlatnim” godinama i  zahvalila se svima koji su joj uljepšali njen 46. rođendan.

Objava je brzo imala  hiljade reakcija, a čestitke su pljuštale sa svih strana. Svi su bili vrlo saglasni u jednom – godine joj odlično pristaju.

– Zahvalna sam što sam bila proteklu godinu bila okružena predivnim ljudima. Danas svog Santija (moj najdraži poklon ikada) grlim malo jače – napisala je između ostalog poznata glumica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Također, podijelila je i fotografiju kada je bila djevojčica.

Prelijepa latino glumica i producentica, koja se proslavila ulogom u seriji “Očajne domaćice” i danas važi za jednu od najljepših žena svijeta, koja čak i u potpuno prirodnom izdanju bez šminke izgleda fantastično.

Iako je imala turbulentan ljubavni život sada je sretno udana žena i majka mezimca Santiaga, a prije nego je pronašla ljubav svog života u meksičkom biznismenu Joseu Bastonu za kojeg se udala 2016. godine, Eva ima sebe ima dva propala braka.

Prvi suprug bio joj je glumac Tyler Christopher, no brak je potrajao svega dvije godine, do 2004. godine. Tri godine kasnije udala se za košarkaša Tonyja Parkera s kojim se razvela 2011. godine.

Njen sadašnji suprug drži je kao kap vode na dlanu, a zaprosio ju je 2015. godine u pustinji u Dubaiju. Sinčić je kao kruna ljubavi stigao u ljeto 2018. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti