Janko Popović Volarić objavio fotografiju sa sinom: „Kao dva brata“

Piše: Redakcija

Otac i sin ili dvojica braće? Upravo s tom dvojbom brojne su fanove ostavile posljednje fotografije koje je objavio glumac, 41-godišnji Janko Popović Volarić. Na njima pozira sa 22-godišnjim sinom Davidom, a pritom je otkrio i čime se on bavi.

Naime, na Instagramu, gdje ga prati gotovo 55 hiljada ljudi, glumac je objavio dvije fotografije nastale na setu serije „Dar Mar“, a na kojima uživa sa sinom jedincem, o kojem rijetko otkriva previše informacija. Ipak, ovog je puta obožavateljima dao da znanja da otac i sin rade zajedno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

Janko je pozirao u policijskoj odori, a njegov sin u rukama drži mikrofon tonskog majstora.

-Obiteljska manufaktura… sin tonac, tata igralec, napisao je glumac pored prve fotografije, na kojoj on i David poziraju sa širokim osmjesima. Ipak,ubrzo je objavio još jednu, onu na kojoj su ozbiljni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

-… i jedna ozbiljna. Reda mora biti!, stoji u opisu.

Komentari na objave ubrzo su se počeli nizati, a mnogi su primijetili kako otac i sin izgledaju kao braća. „K’o dva brata“, „Sve se dičim što na tatu ličim“, „sin izgleda stariji od tate, svaka čast, tako treba“, neki su od njih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

Podsjetimo, iako javno o sinu ne odaje previše informacija, Janko ne skriva koliko su u dobrim odnosima. Često tako objavljuje njihove zajedničke fotografije na kojima ne skriva ponos svojim nasljednikom, kojeg je dobio sa samo 18 godina.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti