Šprajc čestitao sina Maji Šuput: Nacija sad može da odahne i ide na spavanje

Piše: Redakcija

Vijest o porođaju Maje Šuput posljednjih dana jedna je od najčitanijih na regionalnim portalima, a na to se osvrnuo i popularni voditelj Zoran Šprajc u RTL Direktu.

Pjevačica je u srijedu rodila sina, a čestitke joj i dalje pristižu sa svih strana. Čestitke pjevačici uputio je i Zoran Šprajc, koji je zatvorio Direkt komentarom o njoj.

“I za kraj najvažnija vijest dana: Maja Šuput je konačno rodila! Sve je prošlo u najboljem redu, rodio se krasan dječačić. Maji čestitamo, a nacija sad može odahnuti i otići na spavanje”, poručio je Šprajc u srijedu.

Maja je isječak iz emisije podijelila na Storyju. “Hvala, Zorane. Ovo ću malom sačuvati da vidi kakva je faca bio od prve sekunde”, napisala je uz screenshot iz emisije.

Izvor: CDM

(M. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti