Demi Lovato: Minute su me dijelile od smrti, probudila sam se slijepa

Piše: Preuzeti tekst

 

Foto: Instagram

Američka pjevačica i glumica Demi Lovato otkrila je da su je minute dijelile od smrti od predoziranja u julu 2018. godine te da je “zapravo morala umrijeti da bi se probudila”. Pop zvijezda govorila je o razdoblju poslije svoje vrlo javne zdravstvene krize u intervjuu koji je dala emisiji “CBS Sunday Morning” i koji će biti prikazan u nedjelju.

-Ljekari su mi rekli da sam imala pet do deset minuta. Da me niko nije pronašao, ne bih bila ovdje. Zahvalna sam što danas ovdje sjedim –  rekla je pjevačica hita “Sorry Not Sorry” CBS-ovoj voditeljici Tracy Smith.

Ranije ove sedmice, 28-godišnja pjevačica, glumica i aktivistica objavila je brutalno iskren dokumentarac, u kojem se otvorila po pitanju svoje borbe s ovisnošću, kao i iskustvom seksualnog zlostavljanja.

“Demi Lovato: Ples s vragom”, koji je premijeru doživio u utorak na virtualnom festivalu South by Southwest, od sljedeće sedmice će biti prikazivan na YouTubeu kao četverodijelna dokumentarna serija: dvije epizode će biti prikazane 23. marta, a onda će nova epizoda biti prikazana sljedeća dva utorka.

Lovato, koja je tu noć uzela heroin s fentanilom, rekla je da ju je tu večer, nakon što se predozirala, seksualno iskoristio njen diler.

-Doslovno sam ostavljena da umrem nakon što me iskoristio – rekla je u dokumentarcu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

Nakon što se probudila u bolnici, Lovato je rekla da je bila slijepa. Danas, nakon više od dvije godine, pjevačica i dalje ima slijepe tačke u vidnom polju, doživjela je gubitak sluha te ima tinitus.

Izvor: Jutarnji list

(M. K.)

Pročitajte još