Nova fotografija Kristen Stewart u ulozi Lady Di razočarala fanove: „Ovo je tako loše“

Piše: Redakcija

Objavljena je nova fotografija Kristen Stewart u ulozi princeze Diane u filmu Spencer. Glumica pozira u kariranom sakou vrlo sličnom onom koji je Lady Di nosila na jednom od službenih prijema, a na ruci se vidi prsten koji je imitacija Dianinog zaručničkog prstena s dijamantima i safirom koji je nakon njene smrti naslijedio princ William. Tim prstenom je zaprosio suprugu Kate Middleton, koja ga je više puta nosila u javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Variety (@variety)

Međutim, fotografija Kristen naišla je većinom na negativne komentare jer ljudi tvrde da nimalo ne podsjeća na princezu.

“Uopše ne liče. Samo ima plavu periku ili je ofarbana u plavo”, “O Bože. Film nazovite Čudna Diana”, “Ona je tako užasna glumica, ovo je čudno”, “Ima samo jedan izraz lica, zašto ona glumi princezu?”, “Ovo će biti tako loše”, samo su neki od komentara ispod objave.

Mnogi su primijetili i kako je replika zaručničkog prstena loše urađena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OSSOM! (@_ossom)

“Ako ne možete pravilno napraviti prsten, najpoznatiji zaručnički prsten, zašto se uopće truditi”, “To nije taj prsten”, “Odjel za kostime: ‘Nismo uspjeli napraviti isti prsten, ali bilo kakav plavi će poslužiti'”, “Neka neko javi produkciji da je dizajn prstena vrlo loš”, pisali su pratitelji.

Snimanje filma odvija se u Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Očekuje se da će biti završeno do kraja ove godine, no pretpostavlja se da će film biti premijerno prikazan tek 2022., odnosno na 25. godišnjicu smrti princeze Diane.

Režiju filma potpisuje Pablo Larrain, a scenarist je Steven Knight, kreator popularne serije Peaky Blinders.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još