Upoznajte Blooma, preslatkog sina Maje Šuput

Piše: L. B.

Foto: IG

Nakon što se hrvatska pjevačica Maja Šuput porodila prije dvije sedmice, do danas nije otkrivala njegovo ime i lik, a onda je sve iznenadila objavom njegovih slika i neobično ime koje su roditelji dali svom dječaku.

– Bok ekipa, konačno da se i ja javim… Nakon što ste mjesecima , htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve ( ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nesto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu. Bit će da su bas jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom – napisala je Maja u opisu statusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti