Emina Jahović posjetila bolesnog dječaka: Ima dirljivu poruku

Piše: I.J.

Pjevačica Emina Jahović posjetila je dječaka Balšu koji je na liječenju u Istanbulu i još jednom pokazala svoju humanu stranu i ogromno srce.

-Pozdrav iz Istanbula od mene i malog Balše… izdržljivog, hrabrog, pametnog, rječitog, maštovitog i dobrog dječaka. Znamo i ja i njegova divna, jaka mama da će sigurno sve biti dobro, najbolje… čekamo na taj trenutak sa nesrpljenjem jer srce nam je reklo sve, napisala je Emina u opisu fotogafija s dječakom i poželjela mu brz oporavak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emina Jahovic (@yaemina)

Mama Dragana se zahvalila Emini na neizmjernoj podršci i ljubavi koja im je u ovim trenucima najpotrebnija.

-Riječi su suvišne. Koliko lijepa, prirodna i pristipačna žena. Bilo nam je zadovoljstvo, stoji u Draganinoj objavi, dok je na Instagram storyju podijelila simpatičnu fotografiju koja još jednom dokazuje da se sve dešava s razlogom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Stojovic (@dragana__s_)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti