Victoriu Beckham raznježila poruka koju joj je napisala kćerkica

Piše: Redakcija

Nekadašnja članica grupe Spice Girls, danas poduzetnica, 46-godišnja Victoria Beckham često dijeli porodične dogodovštine na društvenim mrežama. Posljednja u nizu koju je objavila jeste preslatka poruka devetogodišnje kćerke Harper Seven.

Draga mama, jako te volim. Ti si moja najbolja prijateljica i tako si dobra majka. Svi te volimo. Volim te, napisala joj je na papiriću kojeg je ukrasila srcima i cvijećem, i tako emotivno slomila Victoriu koja je fotografiju objavila na Instagramu i dodala „Jako te volim Harper Seven“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Posh Spice s Davidom Beckhamom ima četvero djece, 21-godišnjeg sina Brooklyna, 18-godišnjeg Romea, 15-godišnju Cruze i devetogodišnju Harper Seven. Upravo je njena poruka oštar kontrast u odnosu na to kako njihovi sinovi pokazuju ljubav i zahvalnost roditeljima. Naime, modnu dizajnericu nedavno su mnogi ismijali nakon što su Romeo i Cruz objavili fotografije pozirajući poput majke, a potom je Brooklyn otpjevao hit Spice Girlsa, zamijenio lica i sve objavio na društvenim mrežama. U dijelu u kojem Victoria pjeva, Brooklyn se jedva suzdržavao da ne pukne od smijeha.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti