Oprah je zaradila milione prodavši intervju s Meghan i Harryjem

Piše: Redakcija

Intervju Meghan Markle i princa Harryja s Oprah Winfrey jedan je on najšokantnijih u posljednjih nekoliko godina. Par je u njemu iznio optužbe o rasizmu i svađama unutar britanske kraljevske porodice, detalje koje smo mislili da nikada ne možemo i nećemo saznati.

Emitiran je službeno na CBS-u, a mreža je tada potvrdila da je dvosatni intervju bio najgledaniji događaj u nedjelju u udarnom terminu u više od godinu, a koji nije Super Bowl, koji obično privuče oko 100 miliona gledatelja i najgledaniji je televizijski događaj u Sjedinjenim Američkim Državama.

Najgledaniji trenutak, s gotovo pola miliona gledatelja (483 hiljade), bio je u trenutku kad je Meghan Markle otkrila Opri kako je razmišljala o tome da više ne želi živjeti.

Stoga, možemo zaključiti da se oko ovog intervjua okrenulo mnogo novaca iako su obje strane rekle da to ne rade zbog zarade, a sada je otkriveno da je i sama Oprah zaradila hrpu.

Naime, njena je produkcijska kuća “Harpo Productions” zaradila sedam miliona dolara jer ga je za toliko novaca prodala CBS-u.

Izvor: tabloid.hr

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti