Sestre Ramović obradovale fanove mini koncertom

Piše: I.J.

Uvijek vesele sestre Džejla, Šejla i Lejla svojim fanovima na Instagramu priredile su mini koncert prisjetivši se hitova  iz tinejdžerskih dana, a Šejla je snimak podijelila i na svom You Tube kanalu.

-Koliko smo mi bile zaljubljene u ovu muziku! Pišite nam u komentare koje pjesme vas vraćaju u prošlost. Nadam se da ćete uživati uz ovaj naš mini koncert, napisala je u opisu videa, a pratitelji su imali samo riječi hvale za ovaj trio.

„Kako ovaj video vraća u neko detinjstvo. Pre svega muzika, pa glas, nostalgija koja vraća sećanja. Svaka čast!“, „Najbolji online koncert ove godine“, „Ovo nam je svima trebalo, stvarno ste posebne. Volite se najviše na svijetu,čuvajte jedna drugu,samo uzivajte…iiii nekada nas počastite sa ovako divnim zajedničkim videom. Hvalaa vam na ovom mini koncertu,volimo vas“, „Podrška urbanom , zabavno-muzičkom triu. Energija level-plafon“, „Blago majci koja vas ima. Divne ste“, samo su neki od komentara.

Na repertoaru su se našle pjesme poput „Nikad niko“, „Bebo vrati se dole“, „Trebaš mi“, „Pismo tebi“, „Ostajemo mi“  kao i „Krivi smo oboje“ nekadašnjih Elitnih Odreda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti