Ne prestaje oduševljavati: Jednodijelni kupaći J.Lo koji produžuje noge

Piše: Redakcija

Njoj pristaje sve! Ona može odjenuti i najriskantniji odjevni komad i zablistati. Ona je latino diva, Jennifer Lopez koja se ne boji izazovnih komada koji ponekad mogu otkriti previše. Naime, glumica i pjevačica odjenula je odvažan komad za poziranje za naslovnicu američkog magazina InStyle. U pitanju je jednodjelni kupaći kostim u boji kože koji je na rubovima ukrašen metalnim detaljima.

Ovaj model nosi potpis američke dizajnerice Norme Kamali, a karakterizira ga visoki rez u predjelu bedara. Iako ovaj model vizualno produžuje noge, istovremeno otkrivajući i mnogo kože pa ga se rijetko koja dama usudi nositi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

„Model kupaćeg kostima je prekrasan, ali ne bih se usudila nositi toliki rez. To samo ona može“, komentari su na fotografije.

Inače, razgovor za spomenuti časopis, u kojem su osvanule ove fotografije, započeo spominjanjem Lopezinog bivšeg zaručnika Bena Afflecka koji je nedavno progovorio o njoj u javnosti te se pitao ima li Jennifer kod kuće eliksir mladosti da izgleda jednako kao u vrijeme njihove ljubavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Social Media Style (@social_media_style)

„Nemam nikakve beauty tajne osim svoje linije kozmetike, a Ben je jako zabavan. I on odlično izgleda i dalje“, rekla je Jennifer.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti