Sin Bali – bega je prava tatina kopija

Piše: E.Dž.

Turska zvijezda Burak Ozcivit, srce bh. publike osvojio je ulogom Bali – bega u seriji “Sulejman Veličanstveni, ponosni je otac dvogodišnjeg mezimca Karana.  Bali – beg je već nekoliko godina oženjen turskom glumicom, prelijepom Fahriye Evcen, a skladan brak zaokružio je sinčić, koji je preslikan kao njegov tata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Sretni par rijetko objavljuje fotografije, jer ne žele previše eksponirati sina.

Ali, Fahriye je odličila brojne obožavatelje obradovati novom fotografijom, koja je “zaradila”  više od milion lajkova, a komentari su se nizali.

-Ah, srce moje – napisala je ponosna mama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Svaki slobodan trenutak zgodnog Bali-bega i njegove supruge Fahriye posvećen je neodoljivom dječaku koji ovih dana slavi drugi rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Burak Özçivit (@burakozcivit)

Turski glumac jedva je čekao da postane otac. Bio je toliko sretan kada je čuo da će dobiti sina da mu je otvorio profil na „Instagramu“ i prije nego što se rodio. Vjerovali ili ne, mali Karan već ima više od 193.000 pratitelja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti