Tim Jennifer Aniston demantirao glasine da glumica usvaja dijete

Piše: Redakcija

Nakon što se proširila vijest da je Jennifer Aniston u procesu posvajanja djevojčice iz meksičkog sirotišta kojoj pomaže već godinama, njen je glasnogovornik tu vijest demantirao.

-Ta je priča izmišljotina i laž”, rekao je za E! News.

Slavna glumica je već u nekoliko navrata demantirala glasine o svojoj trudnoći i posvajanju djeteta, a 2016. godine rekla kako joj je dosta takvih lažnih vijesti i stalnih pitanja hoće li biti majka ili ne.

“Nisam trudna”, rekla je tada. “Ono što jesam je zasićena ovakvim pitanjima. Zbivanja prošlog mjeseca natjerala su me da shvatim kako se zapravo ženu vrednuje prema tome je li udata i je li majka. Potpune smo s i bez partnera, s ili bez djeteta. Samo odlučujemo što je lijepo kad su u pitanju naša tijela.”

Podsjetimo, pričalo se kako će proces posvajanja djeteta završiti u junu te da je ona sretnu vijest s kolegama iz “Prijatelja” podijelila prošle sedmice  na snimanju specijalne epizode te popularne serije.

Izvor:Index.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti