Mnoge razočarala: Sofia Vergara optužena za lažiranje cijepljenja

Piše: Redakcija

Rijetko dobiva kritike svojih obožavatelja, no 48-godišnju Sofiju Vergaru ovoga su puta mnogi iskritizirali nakon što je na Instagramu objavila snimak cijepljenja protiv Corona virusa. Lijepa glumica je napisala kako je to učinila za svoju porodicu, prijatelje i sve ostale kako bi se mogli vratiti normalnom životu i svoju odluku smatra ispravnom.

To ne bi bilo ništa neobično da ju tehničar nije cijepio bez zaštitne maske i bez rukavica.

„Nisi se cijepila i to se vidi na snimci. Video je lažan! Oprosti, ali gdje je njegova maska? I zar ne bi trebao držati palac na vrhu kako bi istisnuo tekućinu u ruku? Ljudi bi trebali znati kako se pravilno cijepi“, nizali su se komentari ispod objavljenog videa.

Sofia se na kritike i upozorenja nije oglušila te ni na jedan komentar nije odgovorila. Naravno, bilo je i onih koji su je podržali i pohvalili, no glumica je ipak mnoge razočarala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)


(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti