Severina za rođendan završila na naslovnici knjige, a otkrila i šta je dobila od sina

Piše: Redakcija

Severina danas slavi 49. rođendan, a na Instagramu je otkrila da su je dva poklona posebno oduševila.

Prvi je, naravno, onaj sina Aleksandra koji joj je, otkriva pjevačica, poklonio crtež, a drugi je to što se našla na naslovnici knjige slavnog Maxa Bunkera, inače tvorca popularnog Alana Forda.

Severina se našla na naslovnoj strani knjige U ime mafije Luciana Scchia, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker. Riječ je o strip scenaristu, publicistu i novinaru, tvorcu svjetski poznatih talijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Knjiga je objavljena upravo na Severinin rođendan, a ona je otkrila i kako je do suradnje došlo.

“Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće ‘Sandorf’ da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca…’
Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? ??&€@$£¥€  Snimali smo za par dana… Moja ekipa s kojom snimam i novi album… Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja san u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući ‘Sandorf’. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva. Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina”, napisala je Severina uz fotografiju s naslovnice.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti