Brad Pitt posvađao Angelinu s ocem?

Piše: Redakcija

O nategnutim odnosima u porodici američke glumice Angeline Jolie pisalo se u više navrata tokom posljednjih nekoliko godina. Kao što je otprije poznato, 45-godišnja poznata glumica i njen 82-godišnji otac, oskarovac Jon Voight u prošlosti su imali dosta razmirica, a svojedobno zbog sukoba nisu ni razgovarali nekoliko godina.

No, 2017. godine u intervjuu za Vanity Fair, Angelina je otkrila kako je Jon ponovo u njenom životu, ali i životu njene djece te s istima izgrađuje odnos. I upravo kada se pomislilo kako je dvojac otac – kći konačno na pravom putu, mediji ponovo bruje o njihovoj hladnom odnosu koji je urokovao ni manje ni više, Brad Pitt.

Naime, Angelina i Jon su ponovno prestali razgovarati, a kako se piše, za sve je kriv glumicin bivši suprug, 57-godišnji američki glumac. Naovdno, Angelini nikako ne odgovara petljanje njenog oca u odnos s bivšim suprugom s kojim već pet godina pokušava dogovoriti starateljstvo nad šestero zajedničke djece.

Jon se jednostavno ne može suzdržati i držati jezik za zubima. Nije to mogao učiniti u gorem trenutku. Navodno, Angelina smatra da otac potkopava njenu borbu za punim starateljstvom nad djecom i bijesna je na njega zbog toga.

Podsjetimo, Brad i Angelina zaljubili su se na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith” dok je on još bio u braku s glumicom Jennifer Aniston, koju je na kraju i ostavio zbog fatalne Jolie. Vjenčali su se na imanju u Francuskoj 2014. godine nakon deset godina veze, a dvije godine kasnije pokrenuli su razvod. Shiloh i blizanci njihova su biološka djeca, dok je preostalo troje posvojeno.

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti