Meryem Uzerli i Miloš Biković zasjenili sve na crvenom tepihu u Moskvi

Piše: Redakcija

 

Miloš Biković i Meryem Uzerli ove godine imali su tu čast da budu na otvaranju čuvenog filmskog festivala u Moskvi, koji je okupio brojna poznata imena moćne industrije. Srbijanski najuspešniji glumac i miljenik ruske publike širokog osmijeha pojavio se na crvenom tepihu i oduševio okupljene.

‒ Otvorili smo Moskovski filmski festival i jedva čekam da gledam filmove, da upoznam stvaraoce. Bit će ovo lijepa nedelja. Pu, pu, pu ‒ napisao je Biković na svom profilu na „Instagramu“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miloš Biković (@bikovic)

A na istom mjestu, pojavila se i prelijepa Hurem. Zanosna glumica vedra, sretna, u glamuroznoj crnoj haljini istakala je svoje obline i vitko tijelo, samo tri mjeseca nakon porođaja kada je po drugi put postala mama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Sve pristalice sedme sile u sekudni su se sjatile ispred čarobne Merjem Uzerli koja je definitivno bila zvijezda večeri.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Impresije i radost što je ponovo među kolegama na jednom velikom filmskom događaju glumica nije krila, pa je sa oduševljenjem najavila da će publika njen novi film moći gledati već sutra, 25. aprila.

Izvor: Hellomagazin

(M. K. )

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti