Jovana Joksimović proslavila 40. rođendan

Piše: E.Dž.

Poznata srbijanska voditeljica Jovana Joksimović i supruga velike muzičke zvijezde Željka Joksimovića, proslavila je svoj 40. rođendan.

U medijima su se pojavile informacije da je bila organizovana velika, kako su nazvali, “Corona žurka”, međutim Jovana je te informacije demantovala.

Rođendan je proslavila skromno i u krugu porodice, a zabuna je nastala nakon video snimka koji je objavila supruga Harisa Džinovića, Melina Džinović.

Mediji su pisali da je slavlje bilo spektakularno, a porodična vila puna prijatelja koji su s njom slavili jubilarni 40.

-Nismo organizovali nikakvu žurku. To je Melinin rođendan prošle godine. Samo mi je čestitala rođendan tim snimkom – rekla je voditeljica.

U nastavku pogledajte o kakvoj je zabavi riječ.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti