Pronašla utjehu: Kim Kardashian ljubi 12 godina starijeg novinara?

Piše: Redakcija

Najpoznatija rijaliti zvijezda Kim Kardashian, nakon prekida s poznatim reperom Kanye, brzo je pronašla utjehu. Mirror piše kako je se već duže vrijeme povezuje sa 52-godišnjim voditeljem CNN-a, Van Jonesom. Šuškanja o navodnoj romansi započela su otkako je Kim podnijela papire za razvod od Kanyea Westa prije dva mjeseca.

Prijatelji bliski Kim prethodno su inzistirali kako ona trenutno ne izlazi ni sa kim, no njezine obožavatelje to nije spriječilo da krenu s nagađanjima. Jones je inače i diplomirani pravnik, a Kim već tri godine odrađuje četverogodišnji pripravnički staž u jednom odvjetničkom društvu, što ih je naročito povezalo.

No pojavili su se i optužbe da Kim koristi Vana kako bi joj pomogao u procvatu njezine odvjetničke karijere. ‘Kanyea je koristila kako bi je unaprijedio u modelingu, a Jones će joj pomoći da napreduje u pravu’, počelo se pisati na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van Jones (@vanjones68)


Ulje na vatru Kim i voditelj dodali su nakon što se saznalo kako je Van Jones nedavno okončao brak sa suprugomJanom Carter. No dok o reality zvijezdi kruže brojne glasine, Kanye čeka da razvod bude finaliziran. Kasnije bi htio izlaziti s nekom umjetnicom i kreativkom.

Podsjetimo, Kim i Kanye odlučili su kako je razvod za njih najbolja opcija, jer su, tvrde, između njih postojlale nepomirljive razlike. ‘Kim je rekla djeci da voli njihova oca, ali moraju biti odvojeni. Ne razumiju u potpunosti što se događa i već su navikli na situaciju. U konačnici je donijela odluku da se rastave. Pokušala je dati priliku. To je učinila prošle godine. Dala mu je dovoljno vremena, ali sada je vrijeme da se krene dalje, rekao je izvor blizak bivšem paru za strane medije.

Izvor:Story

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti