Georgina pozirala ispred privatnog aviona, jednim detaljem zaintrigirala pratitelje

Piše: I.J.

Zaručnica najpoznatijeg fudbalera Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez otputovala je u Pariz, a s pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj pozira ispred privatnog aviona u opuštenom izdanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Na sebi je imala traperice, košulju i tenisice, a pažnju je privukla njena torbica. U ruci je držala skupocjenu torbicu Hermes Birkin od krokodilske kože u narančastoj boji. Cijena takve torbice je oko 70 hiljada dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina je na svojoj fotografiji označila i Netflix. S njim je nedavno potpisala ugovor za docu-reality show. Ideja te emisije je da kamere prate influencericu i Instagram zvijezdu Georginu i prikazuju to na svom streaming servisu. Pretpostavlja se da je snimanje već započelo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti