Jennifer Aniston uhvaćena u zagrljaju s misterioznim muškarcem?

Piše: Preuzeti tekst

Glumica Jennifer Aniston uživala je u petak u noćnom izlasku s rediteljicom Molly McNearney i prijateljima u jednom luksuznom restoranu u Los Angelesu, a na izlasku iz restorana fotoreporteri su zabilježili kako Jen grli misterzioznog muškarca. Mnogi obožavatelji ponadali su se da je riječ o njenom novom dečku, no čini se da ipak nije tako.

-Jel to Jennifer ima novog frajera?”, “Jen više nije slobodna, ko je taj muškarac?'”, “Presretna sam zbog nje, nadam se da je vrijedan njene ljubavi ” – samo su neki od komentara na društvenim mrežama nakon što su se fotografije proširile Internetom. No, prema svemu sudeći nije riječ o novoj ljubavi, već se radi o njenom dobrom prijatelju i dugogodišnjem saradniku, reditelju Willu Specku.

-To joj nije nikakav novi dečko, smirite se ljudi. Riječ je o Willu Specku s kojim je radila na dva filma, a moguće je i da pripremaju nešto novo – komentar je jedne korisnice Instagrama. Inače, Jennifer se nedavno našla u središtu skandala zbog širenja vijesti kako je objavila da će posvojiti djevojčicu iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion kojem godinama pomaže. Njen se tim kasnije oglasio i poručio kako su to laži i izmišljotine. Aniston nikada nije otvoreno govorila o mogućnosti posvajanja djeteta, a kao i ovaj put, oštro je negirala takve navode.

Izvor: Story.hr

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti