Novi detalji: I Jennifer je varala!

Piše: Redakcija

AFP

Otkako su objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj, sada već bivši vjerenici, latino diva Jennifer Lopez i bivši igrač bejzbola, Alex Rodriguez, ne prestaju puniti medije svojim intrigantnim odnosom.

Naime, iako se u nekoliko navrata prije samog prekida pisalo o navodnim Alexovim prevarama koje su, kako mnogi vjeruju, na kraju i presudile ljubavi s J.Lo, spomenuti medij sada navodi kako ni ona nije bila ništa manje “nevina”.

“Alex i dalje podržava Jennifer na društvenim mrežama, ali je svjestan i da njegova bivša posljednjih nedjelja flertuje s drugim muškarcima. Kako bi spriječila Aleksa da iz ljubomore napravi nešto što bi joj moglo našteti, Jennifer se odlučila ponovno naći s njim i razgovarati jer ni ona nije bila svetica u vezi. J. Lo bi radije da se piše o Alexovim prevarama nego o njenim”, ispričao je izvor za “Heat”.

Također, prema riječima neimenovanog izvor, između njih i dalje postoje tenzije, ali su odlučili da će zbog dobrobiti djece i dalje “priređivati šou” za publiku, ali među njima definitno više nema ljubavi.

Podsjećamo, nakon četiri zajedničke godine, sredinom prošlog mjeseca, pjevačica i sportista su se rastali.

Izvor: cdm.me

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti