Alex Rodriguez se pomirio s bivšom suprugom?

Piše: Redakcija

Otkako su obznanili da je njihovoj ljubavi došao kraj te da su prekinuli, bivši zaručnici, 51-godišnja latino diva Jennifer Lopez i šest godina mlađi penzionisani igrač bejzbola, Alex Rodriguez, ne prestaju puniti medijske stupce svojim intrigantnim odnosom, a američki mediji sada pišu kako Alex zapravo nikada nije u potpunosti zaboravio bivšu suprugu Cynthiju Scurtis.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OK! Magazine (@okmagazine)

S Cynthijom Scurtis je pred oltar stao 2002, a u braku su dobili dvije kćeri, Ellu i Natashu, no razveli su se kada je Cynthija potpisala papire 2008. Kao razlog rastave, Scurtis je navela emocionalno napuštanje djece i nje. Također, dodala je kako je brak nepovratno slomljen zbog Alexovih izvanračnih odnosa. Unatoč tome, njih su dvoje nakon razvoda ostali veoma bliski, a neki izvori navode da i prebliski. Iako Cynthija ima supruga, Alex i ona nedavno su zajedno bili na jednom događanju, a izvori koji su prisustovali istom, navode kako je hemija između njih neosporna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tus Artistas Venezuela 🇻🇪 (@tusartistasvzla)

-On je shvatio da ni jednu drugu ženu nije mogao zavoljeti kao bivšu suprugu i to joj je rekao. Iako je ona u braku, ne može si pomoći s osjećajima koje gaji prema Alexu. Neki čak pričaju da su njih dvoje u tajnoj vezi i da će ona ostaviti supruga zbog bivšeg supruga. Ona je definitivno jedina žena koju istinski voli, rekao je izvor za magazin People.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alex Rodriguez (@arod)

Izvor: Story.hr

(I.J.)

 

 

Pročitajte još