Severina opet u centru pažnje: Na dobro vam došla Sudamja

Piše: E.Dž.

Poznata pjevačica Severina Kojić ponovo je svojom modnom kombinacijom u centru pažnje. Naime, objavila je do sada neviđenu fotku iz rodnog grada koju je snimila njena prijateljica i fotografkinja Sonja Dvornik. Na ovaj način Severina je svima čestitala Dan grada Splita ili, kako se tradicionalno zove Sudamju.

-Kako zvona svetog Duje, cila zemlja neka čuje rajsku pismu puka tvog, Splite moj… Na dobro vam došla Sudamja – napisala je Severina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

To je naziv višestoljetnog tradicionalnog praznika svetog Dujma, u narodu zvanog fešta svetoga Duje ili fjera svetog Duje, koja se održava svakog 7. maja u Splitu. Tom manifestacijom obilježava se ujedno i Dan grada Splita. Sama Sudamja uključuje i svečano obilježavanje prije i nakon samog 7. maja, prigodnim javnim priredbama i događajima, a uz proslavu je, od davnina, usko povezan i sajam raznolike robe koja se nudi građanima i posjetiteljima.

Fotografija je izazvala oduševljenje njenih pratitelja na Instagramu, koji su joj pisali da je prelijepa i božanstvena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti