Madonnin novi izgled zgrozio fanove

Piše: Redakcija

Svjetska zvijezda, pjevačica Madonna u potpunosti se posvetila završavanju novog albuma “Madame X”, pa većinu vremena provodi u muzičkom studiju. Međutim, iako je zauzeta poslom, 62-godišnja kraljica popa kratke pauze koristi i kako bi se na društvenim mrežama pohvalila novim fotografijama.

Nova fotka na Instagramu je mnoge razočarala, pa su tako pjevačicin izgled mnogi kritikovali, jer očigledno je da ima sklonost estetskim korekcijama.

„Definitivno je pretjerala s filerima i botoksom, počinje da liči na ženu-mačku ili još gore – na vanzemaljca! Decenijama je bila apsolutna kraljica transformacije, ali ovo nema veze sa šminkom i modom, ovo je dokaz da joj plastične operacije baš i nisu uspjele“, pisali su razočarani fanovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)


Madona nikad nije komentirala navode da je otišla pod nož.

Izvor:nova.rs

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti