Srebro, sjaj i glamur: Ovo su najbolji outfiti s ovogodišnjeg Eurosonga

Piše: I.J.

Posljednjih se dana ne prestaje pričati o Eurosongu, koji se ove godine održava u Rotterdamu, a Europu su oduševile predstavnice Srbije, grupa „Hurricane“ koje su se plasirale u finale svojom pjesmom “Loco Loco”.

Iako se predstavnica Hrvatske, Albina, nije plasirala u finale, ona, djevojke iz grupe „Hurricane“ , ali i druge predstavnice, su pobjednice kada je riječ o scenskim outfitima. Svjetlucavi kompleti, sa srebrenom bojom u glavnom fokusu, ono je što je obilježilo ovogodišnji Eurosong, koji se svake godine može pohvaliti odličnim lookovima svojih takmičara.

Ususret večerašnjoj finalnoj večeri popularnog muzičkog takmičenja, izdvojili smo neke od najboljih outfita s nastupa na ovogodišnjem Eurosongu koji su oduševili publiku.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HURRICANE (@hurricane_official)

Atraktivne Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, poznatije kao „Hurricane“, nastupile su u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga. Izvele su svoju pjesmu “Loco Loco” i doslovno zapalile Ahoy arenu, a osim nastupom, oduševile su i outfitima – zablistale su u crnim svjetlucavim kompletima i čizmama preko koljena.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Albina sa svojom pjesmom “Tick-Tock” možda nije uspjela plasirati u finale ovogodišnjeg Eurosonga, ali je osvojila srca publike. Uz to, oduševila je i svojim outfitom – srebrenim bodijem s kristalima, a upravo je srebrna postala “it” boja Eurosonga jer se, uz Albinu, još četiri takmičarke odlučilo za upravo ovu boju.

 

Predstavnica Albanije, Anxhela, koja se u drugoj polufinalnoj noći plasirala u finale, oduševila je srebrenim bodijem okupanim kristalnim resicama. Uočljiv kostim omogućio joj je da se istakne na pozornici, kojom su prevladavale tamnije boje uoči izvođenja njene pjesme “Karma”.

 

Predstavnica Cipra Elena Tsagrinou svojom je pjesmom “El Diablo” podigla veliku prašinu – mnogi tvrde da je pjesma plagijat, a kritizirala ju je i Crkva. Uprkos tome tome, Elena se plasirala u finale, a zablistala je u nude bodiju ukrašenom srebrnim resama i kristalima.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samanta Tīna Official (@samantatina)

Predstavnica Latvije Samanta Tīna sinoć je izvela svoju pjesmu “The Moon Is Rising”, a na pozornici se pojavila u smaragdno zelenoj haljini s prorezom, s detaljem resica i kristala i rukavicama koje odlično izgledaju u kombinaciji s haljinom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gordienko Natalia (@natalitsa)

Natalia Gordienko s pjesmom “Sugar” predstavila je Moldaviju i jedna je od mnogih koji su se ove godine odlučili za srebrenu boju outfita. Atraktivna plavuša zasjala je u srebrenoj mini haljini dugih rukava dubokog v izreza i resica i oduševila je svojim izgledom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eden Alene (@eden_alene)

Predstavnica Izraela Eden Alene oduševila je svojim nastupom u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, a osim po neobičnoj frizuri i odličnom glasu njezin je nastup ostao zapamćen i po originalnom outfitu – haljini koja izgleda kao da je načinjena od pletenica.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Destiny (@destinyofficial_x)

Predstavnica Malte Destiny plasirala se u finale Eurosonga pjesmom “Je Me Casse” i također se odlučila za srebreni outfit. Srebrena mini haljina s razigranim detaljem resica odlično se uklopila u nastup, a u kombinaciji sa srebrenim čizmama izgleda odlično.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli EFENDI (@efendi_music)

Azerbejdžanska predstavnica Samira Efendi svoju zemlju na Eurosongu predstavlja pjesmom “Mata Hari”, a svoj je nastup začinila svjetlucavom crnom haljinom s crnim kristalima na ramenima.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Ni Slovenija i njena predstavnica Ana Soklič nisu uspjeli izboriti finale ovogodišnjeg Eurosonga, no Ana je na svom nastupu oduševila u bijelom kombinezonu koji je bio odličan kontrast tamnoj pozadini.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti