Jedan detalj privukao pažnju: Bill Gates prvi put u javnosti nakon objave o razvodu

Piše: Redakcija

Twitter

Jedan od najbogatijih ljudi i vlasnik kompanije „Microsoft“, Bill Gates i njegova supruga Melinda početkom mjeseca objavili su saopćenje na društvenim mrežama, da se nakon 27 godina braka razvode. Nakon toga počelo se ‘kopati’ po njegovom privatnom životu te su u stranim medijima dospjeli detalji njegove navodne seksualne veze od prije 20 godina s inženjerkom iz Microsofta.

Nakon skandala u kojima se vlasnik kompanije “Microsoft” našao, paparazzi su ga prvi put uhvatili u javnosti.

Šetao je gradom u sivoj majici i plavim hlačama, dok je na licu imao zaštitnu masku. Gates se činio vidno raspoložen, međutim za oko je ‘zapeo’ vjenčani prsten koji Bill još uvijek nosi.


Podsjetimo, Bill i Melinda imaju troje djece, 21-godišnjeg Roryja Johna, 18-godišnju Phoebe Adele i 25-godišnju Jennifer Katherine.

Izvor:story.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti