Alex progovorio nakon prekida s J.Lo: Sve nepotrebno izbacujem iz života

Piše: Preuzeti tekst

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez uživa u staro-novoj romansi sa 48-godišnjim glumcem Benom Affleckom, a njen donedavni zaručnik, 45-godišnji bivši bejzbol igrač Alex Rodriguez, nastoji se motivirati kako bi zaboravio latino divu. Svoje je pratitelje intrigirao emotivnom objavom na društvenim mrežama koja je uslijedila nakon što su se strani mediji raspisali o romantičnim putovanjima njegove bivše zaručnice i Bena.

-Uskoro ću zakoračiti u novi početak svog života. Sve nepotrebno uklanjam iz svog života. Pojavljuje se nova energija te se za mene otključavaju nove razine – mentalno, fizički i duhovno. Ostajem strpljiv i znam da dolazi nova faza u mom životu – napisao je Alex. Izvor blizak bivšem sportašu prošle je sedmice za magazin “US Weekly” rekao kako on zapravo uživa u samačkom životu nakon prekida. -Alex sada želi uživati.Nema zabrana, nema poruka… Sada ima više slobode i želi uživati u ovim vremenima. Posvetio se poslu u Miamiju kako bi zaokupio pažnju – dodao je izvor.

Rodriguez je udružio i snage s beauty i wellness kompanijom Hims & Hers kako bi stvorio prvu liniju make-up proizvoda za muškarce.

-Želio sam stvoriti proizvodi koji bi riješio problem s kojim se svakodnevno suočavam. Shvatio sam to dok sam skakao sa sastanka na sastanak da u svojoj beauty rutini tretman nešto brzo i jednostavno kako bih prikrio mrlje ili kvrge na koži lica – napisao je Rodriguez na svom Instagramu predstavljajući korektor posebno dizajniran za muškarce koji rješava nesavršenosti na koži.

Izvor blizak Alexu dodao je kako bivša bejzbolska zvijezda namjerno objavljuje svoje aktivnosti na društvenim mrežama kako bi pokazao da je ‘iznad’ dečka Jennifer Lopez. S druge strane, izgleda kako je Jennifer brzo zaboravila bivšeg zaručnika i vratila se Benu. Zajedno uživaju u svakom trenutku, a magazin “New Idea” nedavno je objavio kako je glumac ponovno zaprosio latino divu.

-Stvari su postale duboke i smislene. Ben je rekao da je ne želi izgubiti sada kada je dobio drugu priliku s njom i planira dokazati da su ovaj put za zauvijek – rekao je neimenovani izvor za spomenuti medij.

Izvor: Story.hr

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti