Ekstravagantna Lady Gaga obradovala fanove provokativnim izgledom

Piše: Redakcija

Lady Gaga, poznata po raskošnom talentu i neobičnom izgledu ovog puta svoje pratitelje na Instagramu je iznenadila fotografijom svog tijela. Iako to njeni fanovi od nje nisu navikli, pjevačica je objavila fotku svoje stražnjice u zanosnoj pozi. Slika je u kratkom roku “zaradila” veliki broj lajkova, a pozitivni komentari su se samo redali.

Na fotografijama pozira u minijaturnom plavom kupaćem kostimu , te se čini kao da uživa u svakom trenutku odmora. Inače, Lady Gaga na Instagramu ima skoro 50 miliona pratitelja koji s nestrpljenjem iščekuju svaku narednu objavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Lady Gaga je neko ko privlači pažnju svojim glasom i unikatnošću, međutim,  svojom najnovijom fotografijom na Instagramu je pokazala da se može pohvaliti i idealnom figurom. Ona važi za nekoga ko odudara od društvenih normi, te stvara vlastiti imidž. Pjevačica ne mari o markiranim stvarima, te je li uskladila boje i  hoće li modni kritičari njen stajlin okarakterisati kao kič.

(L.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti