Prija joj pomirenje s Benom: Jennifer nikad ljepše nije izgledala

Piše: Redakcija

Latino diva Jennifer Lopez je uslikana dok je ulazila u teretanu u Majamiju, a tom prilikom je izgledala nevjerovatno dobro i svi komentiraju da je “procvjetala” otkako je raskinula vjeridbu sa bivšim bejzbol igračem Alexom Rodriguezom.

Pjevačica je ovog puta prošetala u svijetloljubičastim helankama i topiću, a u prvi plan je došao njen ten i prelijepa bronzana boja tijela.

Čini se da je J.Lo iskoristila lijepo vrijeme da se malo osunča, a cijelu odjevnu kombinaciju ukombinovala sa diskrentim nakitom i naočalama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez Fanpage (@jloverg12)


Ona je u ruci nosila jednu od najskupljih torbica – “Hermes”, napravljenu od krokodilske kože, koja košta 100.000 dolara (161.12 hiljada KM), te obula bijele patike sa svetloljubičastim pertlama, kako bi ih ukombinovala sa odjevnom kombinacijom.

“Prezgodna”, “Najveća diva ikada”, “Zračiš, prelijepa si”, “Obožavam te, sve si ljepša i ljepša”, neki su od komentara.

Podsjetimo, Jennifer i Ben se već neko vrijeme nalaze u iznajmljenoj luksuznoj vili u Majamiju, gdje uživaju u nedavno obnovljenoj romansi.

Izvor:Telegraf

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti