Zgodna Italijanka koja je pobijedila na Eurosongu novom fotkom zagolicala maštu fanova

Piše: Redakcija

Victoria de Angelis, 21-godišnja basistica italijanskog benda Maneskin koji je ove godine pobijedio na Eurosongu, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je pozirala u toplesu te je zagolicala maštu svojih obožavatelja.

Ovo nije prvi put da Victoria objavljuje provokativne fotke. Njen profil pun je fotki u kojima pozira u donjem rublju i u toplesima, a također se u nekoliko navrata fotografirala golih grudi i u društvu ostalih članova beda, pjevača Damiana Davida, bubnjara Ethana Torchija i gitarista Thomasa Raggija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria De Angelis/ Måneskin (@vicdeangelis)

Podsjetimo, rock bend Maneskin je ove godine odnio pobjedu na Eurosongu s pjesmom Zitti e Buoni, nakon što je osvojio 524 boda i pomeo konkurenciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti